0

plinten

mdf-voorgelakt

MDF is een ideaal product om plinten van de maken. Het product is makkelijk te bewerken en zal na plaatsing niet veel meer werken. Onze standaard MDF is van e1 kwaliteit wat de standaard maatstaaf is voor goedgekeurde MDF in Europa. Deze voorgelakte variant van MDF e1 en is voorzien van een dubbele grondlaag en een 80mu dikke voorlaklaag. De vezel die bij MDF vaak zichtbaar blijft zal na de laatste aflaklaag die u zelf in het werk aanbrengt niet meer zichtbaar zijn. MDF e1 voorgelakte plinten zijn ideaal voor vloeren die niet gedweild worden zoals bijvoorbeeld houten vloeren.

mdf-afgelakt

MDF is een ideaal product om plinten van de maken. Het product is makkelijk te bewerken en zal na plaatsing niet veel meer werken. Onze standaard MDF is van e1 kwaliteit wat de standaard maatstaaf is voor goedgekeurde MDF in Europa. Deze afgelakte variant van MDF e1 is voorzien van een dubbele grondlaag, een 80mu voorlaklaag en een 80mu aflaklaag in uw gewenste RAL-kleur. Hierdoor is de vezel die bij MDF nog wel eens zichtbaar is volledig weggewerkt. MDF afgelakte plinten zijn ideaal voor vloeren die niet gedweild worden zoals bijvoorbeeld houten vloeren. Doordat wij de plinten voor u aflakken is het simpelweg op maat zagen en plaatsen van de plinten het enige wat u zelf hoeft te doen.

mdf-waterwerend-voorgelakt

MDF waterwerend, in de markt ook wel MDF v313 genoemd is een waterwerende MDF. U kunt MDF v313 vaak herkennen aan de groene kleur. Door de hogere persing dan MDF e1 en een speciale lijm waarmee de houtvezel is verlijmd neemt deze variant MDF veel minder snel water op dan de MDF e1. MDF v313 kan dan ook gebruikt worden op vloeren die klam vochtig gedweild worden. Denk daarbij aan zeil of bijvoorbeeld gietvloeren. Deze voorgelakte variant is van MDF v313 en is voorzien van een dubbele grondlaag en een 80mu dikke voorlaklaag. De vezel die bij MDF vaak zichtbaar blijft zal na de laatste aflaklaag die u zelf in het werk aanbrengt niet meer zichtbaar zijn.

mdf-waterwerend-afgelakt

MDF waterwerend, in de markt ook wel MDF v313 genoemd is een waterwerend MDF. U kunt MDF v313 vaak herkennen aan de groene kleur. Door de hogere persing dan MDF e1 en een speciale lijm waarmee de houtvezel is verlijmd neemt deze variant MDF veel minder snel water op dan de MDF e1. MDF v313 kan dan ook gebruikt worden op vloeren die klam vochtig gedweild worden. Denk daarbij aan zeil of bijvoorbeeld gietvloeren. Deze afgelakte variant van de MDF v313 is voorzien van een dubbele grondlaag, een 80mu voorlaklaag en een 80mu aflaklaag in uw gewenste RAL-kleur. Hierdoor is de vezel die bij MDF nog wel eens zichtbaar is volledig weggewerkt.

hardhout-voorgelakt

Onze hardhout plinten zijn gemaakt van een special verlijmde hardhoutmix die volledig uitgedroogd is. De voordelen hiervan zijn dat de plinten na plaatsing nauwelijks zullen werken en dat de plinten ontzettend licht zijn. Dit is ook een voordeel bij het plaatsen van de plinten. Door de Gesso spuitplamuurlaag die op deze plinten als grondlaag is gebruikt zijn de plinten extreem glad en prachtig af te werken. Deze voorgelakte variant is van hardhout is voorzien van een gesso spuitplamuurlaag en een 80mu dikke voorlaklaag. Hardhouten plinten worden het meest gebruikt op vloeren die vaak gedweild worden zoals bijvoorbeeld een tegelvloer.

hardhout-afgelakt

Onze hardhout plinten zijn gemaakt van een special verlijmde hardhoutmix die volledig uitgedroogd is. De voordelen hiervan zijn dat de plinten na plaatsing nauwelijks zullen werken en dat de plinten ontzettend licht zijn. Dit is ook een voordeel bij het plaatsen van de plinten. Door de Gesso spuitplamuurlaag die op deze plinten als grondlaag is gebruikt zijn de plinten extreem glad en prachtig af te werken. Deze afgelakte variant van de hardhout is voorzien van een Gesso spuitplamuurlaag, een 80mu voorlaklaag en een 80mu aflaklaag in uw gewenste RAL-kleur. Hardhouten plinten worden het meest gebruikt op vloeren die vaak gedweild worden zoals bijvoorbeeld een tegelvloer.